Søk
Tilbake til alle

Anett`s Potetsalat

Anett`s Potetsalat

Ingredienser:

  • 200 g kokte poteter
  • 50 g seterrømme
  • 25 g Hellman`s veganske Majones
  • ca. 2 skiver med sylteagurk
  • 1 ts med saften fra sylteagurkene
  • Noen dråper med olivenolje og sitron
  • Litt kvernet pepper
  • 1/2 ts ramsløksalt/kvernet salt

Fremgangsmåte:

  • Kok og avkjøl potetene.
  • Skrell potetene og kutt dem i små biter.
  • Bland sammen rømme, majones, olivenolje, agurksaften, sitron og krydder.
  • Kutt opp agurkskivene i små biter
  • Bland alt sammen med potetene.

Passer perfekt til lunsj eller middag.

Kan stå i kjøleskapet i flere dager.

Hele posjonen inneholder:

Enheter - 9,25  Protein - 4,63g  Phe - 211,25