Søk
Tilbake til alle

Aprikostopper

Aprikostopper

Aprikostopper: 30 stk

Ingredienser:

  • 90 g sukker
  • 50 g vann

Aprikostmasse:

  • 300 g tørket Aprikos
  • 1 g revet sitronskall
  • 200 g Scoxxi mørk sjokolade
  • Kornene av en 1/2 vaniljestang

Fremgangsmåte:

  • Kok sukker og vann sammen i 5 minutter slik at det blir en klar sirupp.
  • Finkutt aprikosene , og kjør dem med en kraftig stavmixer. ( eller finkutt dem til det blir til en masse)
  • Tilsett siruppvannet, vaniljen og aprikosblandingen.
  • Vær nøye med at du får med all vesken.
  • Avkjøl massen i kjøleskapet en stund
  • Formes som små kuler og dypp dem i smeltet sjokolade.

Oppevares kjølig:

Posjonene innholder ved 30 stk.

Protein: 9 g       phe: 238