Belgiske vafler
Ingredienser:
- 300 g ferdigmix - 1 pose
- 8 g bakepulver
- 50 g smeltet smør
- 500 ml Mandelmelk
- 20 g eggerstatning
Fremgangsmåte:
- Pisk sammen vann og eggerstatning først i en bolle.
- Smelt smør.
- Bland så inn smør, melk, melmixen og bakepulveret gradvis.
- La det hvile i kjølekskapet en 1/2 t.
Tips:
Ved bruk av disse ingrediensene kan vaflene fint ligge tørt til dagen etter med like god smak. Steker du dem i et vaffeljern beregnet på Belgiske vafler så husk at det da tar lenger tid enn et vanlig vaffeljern.
Hele oppskriften gir: 7,5 enheter - 3,7 g protein - 187,5 phe
Brukte ingredienser:
Taranis ferdigmix 0,5 g protein
Tine Meierismør 0,5 g protein
Manedeldrikk fra Pku.no 0,4 g protein
Bakepulver - ikke regnet med pga liten mengde
Eggerstatning - ikke regnet med pga liten mengde