Søk

Frakt og levering

Fraktpriser

Ordre med Blå resept produkter: Fri frakt

Ordre uten Blå resept produkter: 199-299kr

Generell informasjon

Alle våre produkter sendes fra vårt lager på Trollåsen utenfor Oslo. Normalt sendes din ordre fra oss i løpet av 3-4 dager og vi vil ta kontakt med deg om det skulle bli avvik fra dette. Transporttiden fra vårt lager til deg vil variere noe utifra din adresse samt produktene i din bestilling. Ordrene sendes ut med Posten/Bring, Schenker og Royal Distribusjon.

Vi vil ta kontakt med deg per telefon for å avtale og informere om leveringstidspunkt.

ID-kontroll

I henhold til norsk lov, pasientsikkerhet samt sikre riktig levering, foretar vi ID-kontroll i forbindelse med opprettelse av din konto. Vi sender ut en gratis velkomstgave som du henter ut på Posten med legitimasjon.

Leveringstid for ulike produkter

Blå resept: Sendes normalt fra oss i løpet av 3-4 arbeidsdager. Ved enkelte tilfeller kan det ta noe lengre tid, vi kontakter deg i så fall og avtaler nærmere.

Kjølevarer: Leveres ut på faste kjørereuter, se egne leveringsvilkår. Les mer her.

Bestillingsvarer: Varer som normalt ikke lagerføres hos våre leverandører. Leveringstid ulik fra produkt til produkt.

Øvrige produkter: Sendes normalt fra oss i løpet av 3-4 arbeidsdager.

Er du sent ute eller haster det? Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg så godt vi kan.

Slik kan du hjelpe oss med å redusere leveringstiden

Du kan hjelpe oss med å redusere leveringstiden hvis vi får innblikk i hvilke produkter du ønsker/planlegger å bestille på senere tidspunkt. Ta kontakt med oss på kundeservice: kundeservice@pkumat.no.

Hente din ordre på vårt lager i Oslo - få gave!

Vi jobber hardt for å holde prisene nede og du kan hjelpe oss med dette ved å hente din ordre på vårt lager på Trollåsen utenfor Oslo. I tillegg til å få din ordre noe raskere enn ved en forsendelse, så får alle kunder som henter sin ordre gave av oss.

Fullmakt

Om du ønsker at noen andre enn deg selv skal hente ordren fra vårt lager i Oslo, så krever vi fullmakt fra deg. Vi trenger følgende: Skriftlig fullmakt med signatur, din legitimasjon (evnt. stemplet "rett kopi" av din legitimasjon) + at personen som ønsker å hente ordren må kunne legitimere seg.