Søk
Tilbake til alle

Dessert til Julemeny

Dessert til Julemeny

Riskrem med jordbærsaus

ca 4 – 6 porsjoner

Fremgangsmåte:

Bruk en god tykkbunnet kjele som tåler melkeprodukter.

Kok sakte opp og la det småkoke ca 15-20 min.

Rør om under veis og smak når det begynner å tykne.

Avkjøl.

Pisk krem med litt vaniljesukker og bland sammen med den kalde risgrøten.

Jordbærsaus finner dere i vår butikk.

Personlig plukker jeg jordbær/bringebær om sommeren som fryses ned til jul.

Da lager jeg en egen saus som gjerne er litt lunken når desserten skal på bordet.

Dette kan fint lages dagen før og settes kaldt i kjøleskapet.

 

Det finnes mange varianter i forhold til fløte så her kan dere selv velge i forhold til hvor mange enheter dere kan ha. Så derfor har jeg ikke skrevet enheter på dessertene.