Lyse Muffins
Ingredienser:
- 1 x 250 g Fate Low Protein Cake Mix
- 65 g maragrin
- 125 ml appelsinjuice
Topping:
- 200 g Tine meiri smør
- 100 g Tine Kremgo Naturell
- 600 g melis
- Noen dråper sitronsaft
Kake pynt samt konditorfarger
Fremgnagsmåte:
Muffins:
- Smelt smør og bland sammen appelsinjuice i melblandingen.
- Pisk alt til en smidig masse.
- Fyll en sprøytepose og fyll muffinsforemene halvfulle.
- Stek dem på 190 grader i ca 20 min..
Avkjøl og start på toppingen
Topping:
- Viktig at ost og smør har fått romtemperatur før du pisker det sammen.
- Tilsett melis og noen dråper sitron
- Pisk dette godt sammen og fordel litt i ulike skåler om du ønsker å bruke flere konditorfarger for litt ekstra fargespill.
- Fyll sprøyteposer og fordel toppingen på muffinsene.
- Dryss på ønsket pynt raskt slik at det festes før toppingen blir stiv.
Blir rikelig med topping som kan brukes videre og kan ligge kaldt i kjøleskapet et par dag. Evt. til flere muffins.
Hele oppskriften inneholder:
Muffins:
Enheter: 2,8 Protein: 2,1 Phe 73,25
Topping innholder:
Enheter: 13,4 Protein: 6,7 Phe: 335