Søk
Tilbake til alle

Marsipan

Marsipan

Marsipan

Ingredienser:

  • 33 g kokt potet
  • 140 g melis
  • Geletopper
  • Mandelessens etter smak

Fremgangsmåte:

  • Skrell poteten og kok den i usaltet vann til den er mør.
  • Held vannet fra og mos poteten i en skål med gaffel.
  • Avkjøl den moste poteten i et par minutter og tilsett melis litt av av gangen.
  • Kna marsipanen  i hånden til slutt. Den skal ha konsistens som en gjærdeig.
  • Tilsett ca 1 - 2 dråper med mandelesens etter smak.

Tips:

  • Tilsett mer melis om massen blir for våt.
  • Marsipanen kan overtrekkes med sjokolade eller du kan toppe med en geletopp etter ønske.
  • Holder seg godt i kjøleskapet over tid.
  • Ellers så kan man raskt lage en ny porsjon om du har en potet til overs fra middagen.

 

Protein: 0.6 g   PHE : 25mg

 

Kommentarer
Skriv en kommentar Lukk