Søk
Tilbake til alle

Mini-pizzaboller

Mini-pizzaboller

Mini Pizzaboller

Ingredienser:

  • 500 g Semper Lavproteinmel
  • 4,5 dl lunket vann
  • ½ dl olivenolje
  • 20 g fersk gjær
  • 1 ts salt

Pizzafyll + topping:

  • 1 pose 62 g Promin Burgermix – Mynte eller orginal etter ønske
  • 1 pose 52 g Toro Pizzafyll med tomat og løk
  • 100 g Violife revet ost 
  • 1 knust Tortilla chips m salt pr pizzabolle

Fremgangsmåte:

  • Varm vannet til ca. 37 °C 
  • Løs opp gjæren i vannet i en bakemaskinbolle
  • Tilsett olje og alt det tørre
  • Elt deigen i et par minutter på høy hastighet
  • Fyll deigen i en stor sprøytepose før du sprøyter ut Pizzabollene.
  • 9 små pizzaboller på første brett og 5 på neste brett.
  • Lag en fordypning med en skje som er dyppet i vann i etterkant før en fyller de med pizzafyll.
  • Stek 1 pose med burgermix på middels varme sammen med olje, og hakk den mens du steker den så blir den som kjøttdeig.
  • Fordel burgermixen likt på hver pizza.
  • Dryss over osten og 1 chipsbit pr pizza.
  • Har du ikke ost kan du bruke litt mer chips som topping på pizzabollene som erstatning for ost.
  • Heves i ca. 30 min
  • Stekes ved 225 °C i ca. 12-15 min

 

 

Hele oppskriften gir: 4,48 enheter

Produkt:                                  Enheter                Mengde gram protein brukt i retten      

Semper                                               3                     1,5

Gjær (fersk)                                       3,3                    1.68

Burgermix                                          0,8                   0,5

 Toro Pizzafyll                                    1,6                   0,8

  Violife ost                                      Fritt              Fritt                                                                       

Kommentarer
Skriv en kommentar Lukk