Mini Pizzaboller
Ingredienser:
- 500 g Semper Lavproteinmel
- 4,5 dl lunket vann
- ½ dl olivenolje
- 20 g fersk gjær
- 1 ts salt
Pizzafyll + topping:
- 1 pose 62 g Promin Burgermix – Mynte eller orginal etter ønske
- 1 pose 52 g Toro Pizzafyll med tomat og løk
- 100 g Violife revet ost
- 1 knust Tortilla chips m salt pr pizzabolle
Fremgangsmåte:
- Varm vannet til ca. 37 °C
- Løs opp gjæren i vannet i en bakemaskinbolle
- Tilsett olje og alt det tørre
- Elt deigen i et par minutter på høy hastighet
- Fyll deigen i en stor sprøytepose før du sprøyter ut Pizzabollene.
- 9 små pizzaboller på første brett og 5 på neste brett.
- Lag en fordypning med en skje som er dyppet i vann i etterkant før en fyller de med pizzafyll.
- Stek 1 pose med burgermix på middels varme sammen med olje, og hakk den mens du steker den så blir den som kjøttdeig.
- Fordel burgermixen likt på hver pizza.
- Dryss over osten og 1 chipsbit pr pizza.
- Har du ikke ost kan du bruke litt mer chips som topping på pizzabollene som erstatning for ost.
- Heves i ca. 30 min
- Stekes ved 225 °C i ca. 12-15 min
Hele oppskriften gir: 4,48 enheter
Produkt: Enheter Mengde gram protein brukt i retten
Semper 3 1,5
Gjær (fersk) 3,3 1.68
Burgermix 0,8 0,5
Toro Pizzafyll 1,6 0,8
Violife ost Fritt Fritt