Pannacotta med Prozero
Dette er en dessert som hele familien kommer å sette pris på.
Ingredienser:
- 4 dl Prozeromelk
- 50 g usaltet meieriesmør
- 50 g sukker
- 25 g Maizena
- 1 vaniljestang
Tilberedning:
- Smelt smøret i en kjele.
- Tilsett melis og maizena.
- Hell så i Prozeromelken.
- Del vaniljestangen i 2 og skrap ut vaniljefrøene. Ta så både frøene og stangen i kjelen.
- La blandingen koke forsiktig opp på svak varme mens du rører jevnt til den har kokt opp.
- Fjern vaniljestangen
- Hell blandingen over i en høy bolle og pisk den med en handmixer/stavmixer i ca. 40 sek.
- Fordel så pannacottaen over i 5 dessertskåler.
- La den avkjøle i 4 t eller til dagen etter i kjøleskapet.
Oppskriften gir 5 (store) porsjoner. Pynt med friske frukter, syltetøy eller bær etter ønske.