Søk
Tilbake til alle

Pannacotta med Prozero - 17. mai dessert

Pannacotta med Prozero - 17. mai dessert

Pannacotta med Prozero

Dette er en dessert som hele familien kommer å sette pris på.

Ingredienser:

  •          4 dl Prozeromelk
  •          50 g usaltet meieriesmør 
  •          50 g sukker
  •          25 g Maizena
  •          1 vaniljestang

Tilberedning:

  •          Smelt smøret i en kjele.
  •          Tilsett melis og maizena.
  •          Hell så i Prozeromelken.
  •          Del vaniljestangen i 2 og skrap ut vaniljefrøene. Ta så både frøene og stangen i kjelen.
  •          La blandingen koke forsiktig opp på svak varme mens du rører jevnt til den har kokt opp.
  •          Fjern vaniljestangen
  •          Hell blandingen over i en høy bolle og pisk den med en handmixer/stavmixer i ca. 40 sek.
  •          Fordel så pannacottaen over i 5 dessertskåler.
  •          La den avkjøle i 4 t eller til dagen etter i kjøleskapet. 

Oppskriften gir 5 (store) porsjoner. Pynt med friske frukter, syltetøy eller bær etter ønske.

Hele oppskriften 5 porsjoner gir: 0,37 g protein og 18 mg phe. 1 porsjon 0,07 g protein og 4 mg PHE.