
Du trenger:
- Mevalia Pizzabunn
- Promin Burgermix
- Pastasaus Vitløk
- Vegan pølse
- Pizzaost fra Violife
- Paprika Gul og Rød
- Sjampinjong
- Gul løk
- Evt. Squash og løk
Fremgangsmåte:
1. Halvstek minikjøttboller av Burgermix fra Promin på svak varme
2. Smør ut pastasaus Vitløk eller Basilikum fra Monte Castello på pizzabunnen
4. Del opp ca 1/2 Chorizo veganpølse i tynne skiver (1/2 chorizo = 25g som inneholder 0,85 g protein 1,7 enheter)
5. Fordel ønsket mengde med minikjøttboller
6. Paprika, sopp, løk og evt squash fordeles etter ønske
7. Topp pizzaen med revet Veganost fra Violife
Stek pizzaen på 200 g i ca 14 min, pakken inneholder 2 bunner så du kan fint lage begge med en gang. Skal den ene fryses ned så holder det å stek den halve tiden for den vil bli aller best om den blir etterstekt når du steker den opp igjen.
Nyt pizzaen som minner om vanlig pizza med pepperoni og kjøttboller.
*Antall enheter varierer etter mengde kjøttboller og pølser du velger å ha på.
1 stk pizzabunn (150g) inneholder 30 mg PHE (1,2 enheter)
1/2st chorizo = (25g) som inneholder 43 mg PHE (1,7 enheter)
100g Kjøttboller inneholder 31mg PHE (1,24 enheter)
Anett