Potetsalat med kokosmelk
Beregnet til 4 store porsjoner
Ingredienser:
- 400 g poteter
- 100 g rød paprika
- 100 g purreløk
- 1 liten rød chili
- 1 hvitløksfedd
- 1 ss olivenolje
- 1 ½ dl kokosmelk
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
Fremgangsmåte:
- Kok potetene.
- Kutt paprikaen i biter.
- Del purreløken i 3 cm biter og del dem så på langs.
- Rens chilien og hakk den i små biter.
- Fres grønsakene i en god stekepanne med olje.
- Hell i kokosmelken og la det småkoke i 5 min.
- Smak til med krydder.
- Del potetene i biter og hell over den varme blandingen.
- Smaker godt både varm og som en kald potetsalat.
Oppskriften er hentet fra den Svenske kokeboken.
Hele oppskriften gir: 11 g protein og 400 mg phe