Søk
Tilbake til alle

Spagetti med italienske kjøttboller

Kjent fra juleklassikeren Lady og landstrykeren har Anett laget sin egne vri på klassiske italienske kjøttboller i pasta og tomatsaus.

Dette trenger du:

Gjør så her: 

  • Stek små kjøttboller av Promin Burgermix på svak varme.         
  • Kok opp vann med salt og olje før tilsetting av spagetti fra Mevalia - kok spagettien i ca 13 min.
  •  Varm opp Monte Castello pastasaus sammen med kjøttbollene 
  • Dryss over Violife prosociano ost og noen blader basilikum eller koriander
  • Salt og kvernet pepper etter smak.
  •  

Anett hilser:

Spagettien samt pastasausen har en god smak/konsistens så her er det bare å nyte. Lag gjerne en salat ved siden av. Violife prosociano ost anbefales til de som ønsker en ekstra topping.

Har dere små barn som ønkser en mildere smak så tilsett gjerne litt matfløte i pasta sausen 

Ikke oppgitt enheter her siden mengden på en  posjon er ulik for alle, men innehold på protein er tydleig merket på produktene.

Kommentarer
Skriv en kommentar Lukk