Søk

Om oss

Lavproteinbutikken kun for deg med PKU, TYR, MSUD, IVA eller annen metabolsk diagnose. 

I vår nettbutikk og i våre butikker på Sofiemyr (avd. Oslo) og Ågotnes (avd. Bergen) finner du Norges største utvalg av lavprotein-produkter og proteinerstatninger på blå resept.

 

Vårt sortiment

Våre produkter er tilpasset en lavprotein-diett for PKU og andre metabolske sykdommer. Mange av våre produkter er proteinreduserte, fenylaninreduserte eller på andre måter tilpasset eller beriket for å dekke kroppens næringsbehov. Ved usikkerhet om PHE-nivå på et produkt har vi alltid brukt 5% regelen. Vi markerer hver produkt med hvor mye fenylanin produktet inneholder. 

 

Vårt team

Vi er en norsk bandagist med lager og kontor i Sofiemyrveien 4, rett utenfor Oslo og Brunnane 14, rett utenfor Bergen. Hver eneste dag jobber vi hardt for at finne lavproteinprodukter fra alle verdens hjørner. Vårt team med består av følgende personer:

Daniel Teider
Gründer/Daglig leder. Ansvarlig for butikkene og sortiment. Han styrer skuta, elsker å snakke med kunder, brinner for å finne nye produkter og tar mer enn gjerne imot tilbakemeldinger, tips og ønsker knyttet til vårt utvalg av produkter. Du finner han oftest i butikken i Oslo men dykker opp i butikken i Bergen titt som tett.

Isabella Haukelidsæter
Isabella begynte hos oss i 2021 og besøker du butikken i Oslo så er det oftest du møter Isabella først. Hun tar imot kunder, oppdaterer nettsiden, ser til at butikken er i orden og har sikkert pakket en bestilling til deg.

Hoger Baiz Salih
Du har sikkert møtt Hoger. Det er Hoger er som kommer på døren din og leverer våre kjølevarer og bestillinger til kunder i området rundt Oslo. 

Karin Teider
Sykepleier. Karin har mer enn 40 års erfaring som sykepleier og skolesykepleier og har også skrevet tre fagbøker. Hun har bl.a. jobbet ved barneavdelingen på Sykehuset Østfold og har det medisinske ansvaret hos oss.

Valborg Hoen-Lund
Lege. Valborg har 15 års erfaring som lege med spesialistutdannelse innen allmennmedisin og mye kompetanse innen ernæring og kosthold. Hun har blant annet jobbet ved privat klinikk i Drammen og Drammen sykehus Vestre Viken.

Stine Sanden og Steffen Tangen
Våre folk på Vestlandet som styrer PKU.NO avd. Bergen. Er du veldig heldig og sagt ifra i god tid så kanskje det serveres noe godt når du besøker butikken.

 

Handler du på vegne av noen andre?

Ta kontakt med Daniel før du handler første gang så får du hjelp med å sette opp faktura.
IKKE VELG FAKTURA som betalningsalternativ i KLARNA-checkout.

Ring/SMS 46 76 96 22 eller send oss e-post.

 

Skadet eller ødelagte produkter?

Har du mottatt produkter som blitt skadet eller ødelagt under transport så send oss e-post. med hvilke produkter så erstatter vi dem.

 

Selskapsinfo:

PKU.NO / FEMTEN AS
Sofiemyrveien 4
1412 Sofiemyr
Org.nr: 925 068 594
kundeservice@pku.no

Femten AS driver også Medimat.no