Søk

Om oss

En matbutikk for deg med PKU eller andre metabolske sykdommer.

I vår nettbutikk kan du bestille blå resept produkter og lavprotein produkter til deg selv eller på vegne av andre, du finner også oppskrifter som vi håper faller i smak. Vi håper vi kan gjøre livet ditt litt enklere og hjelpe deg til å holde deg til din diett. 

 

Vårt sortiment

Våre produkter er tilpasset en lavprotein diett for PKU og andre metabolske sykdommer. Mange av våre produkter er proteinreduserte, fenylaninreduserte eller på andre måter tilpasset eller beriket for å dekke kroppens næringsbehov. Ved usikkerhet om PHE-nivå på et produkt har vi alltid brukt 5% regelen. Vi markerer hver produkt med hvor mye fenylanin produktet inneholder. 

Vårt team

Vi er en norsk bandasjist med lager og kontor i Lienga 6, 1414 Trollåsen, rett utenfor Oslo. Hver eneste dag jobber vi hardt for at alle med PKU eller andre metabolske sykdommer skal få en enklere og bedre hverdag. Vårt team med bakgrunn fra helsefag, apotek og ernæring består av følgende personer:

Anett Linge: Anett har lang erfaring innenfor spesialkosthold og har vært kursholder over store deler av landet både for privatprsoner, diettkjøkken på sykehus samt tett samarbeid med mange ernæringsfysiolger. Ta gjene kontakt med Anett for tips og råd vedr mat.

Daniel Teider: Daglig leder. Ansvarlig for nettbutikken og sortiment. Daniel har i mange år jobbet i apotek og lidenskapelig opptatt av matlaging. Han styrer skuta og tar mer enn gjerne imot tilbakemeldinger, tips og ønsker knyttet til vårt utvalg av produkter. 

Egil Natvik Hoen: Egil har i mange år jobbet i apotek og grunnla PKUMAT.no for å gi alle med metabolske sykdommer en bedre hverdag. Han har bl.a. vært ansatt ved Boots apotek og Egil tar gjerne imot råd, ønsker og kommentarer på hvordan PKU.NO fremstår og hvordan vi kan forbere oss.

Karin Teider: Sykepleier. Karin har mer enn 40 års erfaring som sykepleier og skolesykepleier og har også skrevet tre fagbøker. Hun har bl.a. jobbet ved barneavdelingen på Sykehuset Østfold og har det medisinske ansvaret på PKU.NO

Valborg Hoen-Lund: Lege. Valborg har 15 års erfaring som lege med spesialistutdannelse innen allmennmedisin og mye kompetanse innen ernæring og kosthold. Hun har blant annet jobbet ved privat klinikk i Drammen og Drammen sykehus Vestre Viken.

 

Testpanel:

Vil du være med på å påvirke vårt sortiment samt hvordan vi utvikler PKU.NO videre? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss via kundeservice: kundeservice@pku.no

Hander du på vegne av noen andre?

Ta kontakt med Daniel før du handler første gang så får du hjelp med å sette opp faktura. Ring eller send oss e-post.

Selskapsinfo:

PKU.NO

Lienga 6

1414 Trollåsen

FEMTEN AS

Vendla 14b

1397 Nesøya

Org.nr: 925 068 594

kundeservice@pku.no