Søk

Om oss

Lavproteinbutikken kun for deg med PKU, MSUD, IVA eller annen metabolsk diagnose. 

I vår nettbutikk og butikk på Sofiemyr kan du bestille blå resept produkter og lavproteinmat til deg selv eller på vegne av andre. 

Vårt sortiment

Våre produkter er tilpasset en lavprotein-diett for PKU og andre metabolske sykdommer. Mange av våre produkter er proteinreduserte, fenylaninreduserte eller på andre måter tilpasset eller beriket for å dekke kroppens næringsbehov. Ved usikkerhet om PHE-nivå på et produkt har vi alltid brukt 5% regelen. Vi markerer hver produkt med hvor mye fenylanin produktet inneholder. 

Vårt team

Vi er en norsk bandagist med lager og kontor i Sofiemyrveien 4, rett utenfor Oslo. Hver eneste dag jobber vi hardt for at alle med PKU eller andre metabolske sykdommer skal få en enklere og bedre hverdag. Vårt team med bakgrunn fra helsefag, apotek og ernæring består av følgende personer:

Daniel Teider: Gründer/Daglig leder. Ansvarlig for butikkene og sortiment. Han styrer skuta, elsker å snakke med kunder, brinner for å finne nye produkter og tar mer enn gjerne imot tilbakemeldinger, tips og ønsker knyttet til vårt utvalg av produkter. 

Karin Teider: Sykepleier. Karin har mer enn 40 års erfaring som sykepleier og skolesykepleier og har også skrevet tre fagbøker. Hun har bl.a. jobbet ved barneavdelingen på Sykehuset Østfold og har det medisinske ansvaret hos oss.

Valborg Hoen-Lund: Lege. Valborg har 15 års erfaring som lege med spesialistutdannelse innen allmennmedisin og mye kompetanse innen ernæring og kosthold. Hun har blant annet jobbet ved privat klinikk i Drammen og Drammen sykehus Vestre Viken.

Isabella Haukelidsæter: Isabella begynte hos oss i 2021 og besøker du butikken vår så møter du sikkert Isabella først. Hun tar imot kunder, oppdaterer nettsiden, ser til at butikken er i orden og har sikkert pakket en bestilling for deg.

Testpanel:

Vil du være med på å påvirke vårt sortiment samt hvordan vi utvikler PKU.NO videre? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss via kundeservice: kundeservice@pku.no

Handler du på vegne av noen andre?

Ta kontakt med Daniel før du handler første gang så får du hjelp med å sette opp faktura. IKKE VELG FAKTURA som betalningsalternativ i KLARNA-checkout. Ring 46 76 96 22 eller send oss e-post.

Skadet eller ødelagte produkter?

Har du mottatt produkter som blitt skadet eller ødelagt under transport så send oss e-post. med hvilke produkter så erstatter vi dem.

Selskapsinfo:

PKU.NO / FEMTEN AS

Sofiemyrveien 4

1412 Sofiemyr

Org.nr: 925 068 594

kundeservice@pku.no

Femten AS driver også Medimat.no